Vi söker alltid nya stjärnor! Vill DU ingå i Billy-familjen?

Vill du bli franchiseföretagare?

Som franchisetagare hos oss driver du en självständig affärsverksamhet, men får samtidigt ett hundraprocentigt stöd. Du blir en del av en väl fungerande kedja. Billys har potential att bli riktig stort, och vill växa tillsammans med våra franchisetagare.

Billys hyrbilars koncept är att erbjuda billig uthyrningsbil utan att detta på något sätt går ut över säkerhet eller service. En hyrbil genomgår de obligatoriska fordonstesterna och utsätts för regelbundna säkerhetskontroller innan de ges förnyat klartecken att användas.

Välkommen var du än bor

Vi söker franchisetagare över hela landet. Du har möjlighet att anpassa både bilkategorier och priser efter din lokala marknad, och din verksamhet kan lätt kombineras med andra branscher.

Vi hjälper dig

För att bli franchisetagare krävs ingen speciell erfarenhet från branschen, det du inte kan lär vi dig. Men för att lyckas måste du vara driftig, serviceinriktad, ha affärssinne och gilla att arbeta med människor.

Billys skapar möjligheter

Vi erbjuder dig: ett tydligt varumärke med ett starkt koncept, utbildning, löpande support, fördelaktiga leverantörsavtal och marknadsföring. Du får även tillgång till Billys stödfunktioner inom administration, ekonomi och produktutbud.

Ta chansen, gör verklighet av din dröm att driva eget!

Kontakta Cappelen Björklund, tel Helsingborg 042-21 22 23, tel Malmö 040-85000,
e-post: info@billyshyrbilar.se, för mer information.