Om Billys Hyrbilar

Billigt, Billigare, Billys!

Vårt jobb är att hyra ut både nya och begagnade kvalitetsbilar enkelt och billigt. Men Billys är faktiskt mycket mer än så: Billys har Nordens allra billygaste hyrbilar!

Bästa Billys

Nu undrar du kanske hur Billys kan erbjuda fräscha och säkra bilar, av välkända och pålitliga märken, till marknadens billigaste priser. Jo, när det gäller våra nya bilar köper vi många på en gång, och får goda rabatter. Och våra begagnade bilar är ett smart alternativ till helt nya bilar. Och du vet redan hur det funkar: så fort man kör iväg med en sprillans ny bil från bilhallen sjunker den i värde som en sten. Vi köper alltså även in riktigt bra, begagnade bilar. Varför betala mer? Det tycker vi är dumt.

Så spara pengarna. Vi garanterar att alla våra bilar får god service och genomgår regelbundna säkerhetskontroller. Dessutom har vi rulle på våra bilar och byter ut dem kontinuerligt så att de alltid är fräscha och pålitliga.
Vi hyr helt enkelt ut kvalitetsbilar som vi är stolta över. Billigt.

Busenkla Billys

Det ska vara lätt som en plätt att hyra bil. Hos Billys går det snabbt och smidigt, både att hitta en passande bilmodell och att boka bilen, via nätet eller hos något av våra uthyrningskontor. Oberoende om du hyr bil privat eller i jobbet så finns vi på plats för att hitta en bra lösning. Som sagt; lätt ska det vara: alla våra bilar får köras med B-körkort.

Breda Billys

Vårt utbud av hyrbilar är brett. Vi har bilar i alla storlekar och modeller för alla ändamål och behov, både nya och begagnade. Här finns vanliga personbilar, minibussar och skåpbilar för korttidshyra eller långtidskontrakt, för privatpersoner och företag. En sak vi är noga med är tillgängligheten, det ska finnas en bil på plats när man behöver den.

Bekväma Billys

Det finns tusen tillfällen då det är perfekt att hyra en bil: en utflykt, weekendresa, storhandling, hälsa på vänner, flytt- och transport, skollov, semester, kundmöten, samåkning, i väntan på ny bil, olycksfallsreserv – eller gör som i all bilreklam: kör bara rakt ut i naturen och njut.

Billys bo

Hyrbilskedjan Billys huvudkontor finns i Helsingborg, och därifrån kommer vi att se till att Billys blir Big Billys. Vi tror stenhårt på vår idé att få hela Norden att rulla i Billys kvalitetsbilar till ett bra pris, och med ett professionellt kundbemötande. Alla som jobbar på kontoret är rutinerade med lång erfarenhet och kunskap. Vi kan branschen. Det ser vi som en trygghet både för våra kunder och samarbetsparter.

Big Billys

Billy har potential att bli stort, riktig stort. Tillsammans är ordet för framgång och vi kommer att växa tillsammans med alla våra franchisetagare. Franchisetagare hos Billys driver självständiga affärsverksamheter, men har möjlighet att anpassa både bilkategorier och priser efter den lokala marknaden. Alla tillhör Billys väl fungerande hyrbilskedja.

Hoppa in, nu kör vi!